Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygbussarna startar sommarlinje för finländare och andra

Ytterligare en aktör ger sig in i trafiken till Djurgården i Stockholm vid sidan av SL:s trafik och Nobinas Djurgårdslinje. Det är Flygbussarna som startar en ny direktlinje från Viking Lines färjeterminal vid Stadsgården i Stockholm till Djurgården.

Flygbussarna kör redan idag trafiken mellan Viking Lines terminal och Cityterminalen i Stockholm. Från och med den 1 juli och hela sommaren tillkommer ytterligare en linje som anpassas för de passagerare som åker med färjan mellan Helsingfors och Stockholm.

– Det finns ett stort intresse från Viking Lines resenärer att ta sig till Djurgården och de många sevärdheter och attraktioner som finns där, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

– Självklart välkomnar vi även kunder som inte reser med färjan. Djurgården lockar ju både turister och stockholmare.

Flygbussen till Djurgården kommer att köras dagligen mellan den 1 juli och den 31 augusti och är anpassade efter Helsingforsfärjans tider. Bussen avgår klockan 10:45 från stadsgården och klockan 15:00 från Djurgården.

Biljettpriset för en enkelbiljett är 45 kr och kunderna kan välja om de vill åka till City eller Djurgården. Biljetter finns att köpa ombord på Viking Line, i kassan på färjeterminalen, i biljettautomater vid terminalen eller ombord på bussen.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)