Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus serverar mat på expressbussar

Genomskinliga lådor från Svarta Lådan.

Expressbussföretaget Swebus lanserar matservering på vissa av sina resor i sommar. Maten kommer från Svarta Lådan och premiären sker på Swebus resor till Vansbrosimningen. Maten, som består av frukost, lunch, middag eller mellanmål, består av råvaror utan tillsatser och onödigt socker och är anpassad efter resande motionärer.

– Den är både energität och näringsrik, något som kroppen behöver både för att ladda upp inför en fysisk prestation och återhämta sig efter en, säger Lina Nodbrant, dietist vid Svarta Lådan.

Menyn består av allt från ett hälsosamt snack av hallonkvarg med rostade mandlar till naturell yogurt med Svarta Lådans egenrostade musli. Men även mer matigare alternativ finns, såsom smörgåsar eller wraps med kyckling, fisk, kött eller vegetarisk variant.

– För oss är det faktiskt första gången vi erbjuder våra resenärer mat ombord, och Svarta Lådan har ett mycket bra koncept som vi tror att våra resenärer kommer att uppskatta, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.

Share Dela

Taggat som: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)