Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Poppis ta flygbuss till Djurgården

Att åka flygbuss till Djurgården har blivit poppis. Nu förlängs trafiksäsongen. Foto: Flygbussarna.

Att åka flygbuss till Djurgården har blivit poppis. Nu förlängs trafiksäsongen. Foto: Flygbussarna.

Flygbussarnas sommarlinje från Viking Lines färjeterminal vid Stadsgården i Stockholm till Djurgården har blivit en succé, uppger företaget. Linjen var tänkt att endast köras under sommaren, men på grund av stor efterfrågan förlängs trafiken till den 7:e januari näst år.

Turerna är anpassade efter Helsingforsfärjans tider. Bussen avgår klockan 10:45 från Stadsgården och klockan 15:00 från Djurgården.

Biljettpriset för en enkelbiljett är 45 kr och kunderna kan välja om de vill åka till City eller Djurgården.

Biljetter finns att köpa ombord på Viking Line, i kassan på färjeterminalen, i biljettautomater vid terminalen och ombord på bussen.

– Det är jätteroligt att så många har velat åka direkt från båtterminalen till de många sevärdheter och attraktioner som finns på Djurgården.

– Vi bedömer att efterfrågan kommer att vara stor även efter sommarsäsongen, varför vi nu väljer att köra vidare, säger Eva Tiséus, marknadschef på Flygbussarna.

Share Dela

Taggat som: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)