Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Dalatrafik väljer tvåan i upphandling av resecentrum

DalatrafikUpphandlingsstriden om vem som ska få bygga det nya resecentrumet i Falun är nu avgjord. Dalatrafiks upphandling av projektet vanns av Byggarna i Falun AB, men förvaltningsrätten ogiltigförklarade upphandlingen sedan Skanska hade överklagat den.

Nu är det klart att Kammarrätten inte tar upp ärendet. Därmed ligger förvaltningsrättens dom fast.

– Dalatrafik beslutar därför att anta Skanska Sveriges anbud. Det anbud som kom tvåa i upphandlingen. Vi har nu förhoppningar om att arbetet snart kommer igång och att vi ska ha en fungerande bussterminal till Skid-VM i Falun 2015, skriver Dalatrafik i ett pressmeddelande.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)