Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Trygghet och säkerhet för Göran Forssén

Göran Forssén tar över arbetet med trygghets- och säkerhetsfrågor på Sveriges Bussföretag. Foto: Ulo Maasing.

Göran Forssén tar över arbetet med trygghets- och säkerhetsfrågor på Sveriges Bussföretag. Foto: Ulo Maasing.

Göran Forssén, tidigare vd för Bussbranschens Riksförbund och fram till februari i år branschchef i Sveriges Bussföretag, tar över arbetet kring frågor om trygghet och säkerhet i bussbranschen. Även tidigare har han arbetat med dessa frågor på Bussbranschens Riksförbund.

På Sverige Bussföretag kommer Göran Forssén att arbeta deltid med dessa frågor. Han har också uppdrag för flera av landets bussbranschföreningar, uppdrag som innebär att han tillsammans med bussbranschföreningens styrelse arbetar för att driva gemensamma frågor på ett regionalt plan för medlemsföretagens utveckling.

Share Dela

Taggat som: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)