Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flygincheckning på Cityterminalen

Nu är det möjligt att checka in till flyget på Cityterminaeln – men bara om man flyger med Sverigeflyg eller Malmö Aviation från Bromma. Foto: Ulo Maasing.

Nu är det möjligt att checka in till flyget på Cityterminalen – men bara om man flyger med Sverigeflyg eller Malmö Aviation från Bromma. Foto: Ulo Maasing.

Den som tar flygbuss från Cityterminalen i Stockholm till Bromma flygplats kan nu checka in redan innan han eller hon stiger ombord på bussen. Resenärer som reser med Malmö Aviation och Sverigeflyg från Bromma erbjuds nu självservice i form av självincheckning, utskrivning av boardingkort och bagagetaggar på Cityterminalen där två incheckningsautomater finns mellan Flygbussarnas gate 3 och 4.

– Vi vet att effektivitet på flygplatsen är viktigt för våra resenärer och målet med vår självservice är att underlätta förberedelserna inför flygresan och göra dem resklara. Vi vill bidra till att man känner att det går snabbt, enkelt och smidigt i alla led på Bromma, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport.

– Genom att flytta ut våra incheckningsmoment utanför flygplatsen blir flödet enklare och snabbare när resenären kommer fram till flygplatsen. Väl där återstår endast för resenärerna att lämna sina väskor vid ”bagdrop”, eller att gå direkt till säkerhetskontrollen, om man reser lätt med handbagage.

I dagsläget är flygbolagen Malmö Aviation och Sverigeflyg anslutna till Swedavias Self Service och Bagdrop på Bromma Stockholm Airport, men fler flygbolag har möjlighet att ansluta sig.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)