Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus storsatsar på extrabussar i påsk

Swebus sätter in massor av extrabussar. Foto: Ulo Maasing.

Swebus sätter in massor av extrabussar. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Swebus förstärker kapaciteten radikalt i samband med påskhelgen. Totalt sätter man in 120 extrabussar i påsk. Förutom extrabussarna så har Swebus sedan tidigare ökat turtätheten med runt 50 avgångar i under påskhelgen. Utöver det har Swebus satt in flertalet specialturer som enbart körs under påsken, såsom snabbturer mellan Stockholm och Jönköping.

– Påskresandet drog igång redan i fredags men kommer vara som intensivast nu under helgen, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Många bokar sin biljett i sista stund, vilket gör att vår trafikledning jobbar hårt med att  sätta in extrabussar där det behövs.

Share Dela

Taggat som: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)