Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bergkvarabuss in i organisation för bättre kvalitet

Bergkvarabuss har blivit medlem i kvalitetsinstitutet SIQ.

Bergkvarabuss har blivit medlem i kvalitetsinstitutet SIQ. Foto: Ulo Maasing.

Bergkvarabuss, Sveriges största familjeägda bussföretag, har blivit medlem i SIQ Institutet för Kvalitetsutveckling. SIQ är en icke vinstdrivande stiftelse som arbetar för ”ett kundfokuserat, hållbart agerande och tar tillvara människors och verksamheters fulla potential”. SIQ delar årligen ut utmärkelsen Svensk Kvalitet i en rad kategorier.

– Att vara medlem i SIQ innebär att vi deltar och arbetar ännu mer strategiskt och aktivt i utvecklingen av kundrelationer och verksamheten än tidigare. Hädanefter kommer Bergkvarabuss att få konkreta tips och idéer från SIQ, där de berättar hur vi skulle kunna utarbeta våra strategier för att bli ännu bättre, skriver Bergkvarabuss i ett pressmeddelande.

Share Dela

Taggat som: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)