Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Securitas säkrar Kronobergsbussar

Securitas ska säkra tryggheten på bussarna i Kronoberg. Foto: Mats Samuelsson.

Securitas ska säkra tryggheten på bussarna i Kronoberg. Foto: Mats Samuelsson.

Bevakningsföretaget Securitas har vunnit ett ramavtal med Region Kronoberg om bland annat trygghet i busstrafiken i regionen. I uppdraget från Region Kronoberg ingår bevakning på bussar och ordningshållning på exempelvis nattbussar liksom på resecentrum.

Dessutom innebär ramavtalet mellan Region Kronoberg och Securitas att bevakningsföretaget sköter bevakningstjänster med ordningsvakter för Växjö och Ljungby lasarett samt Sigfridsområdet och exempelvis rondering, larmcentral och larmutryckning för vårdcentralerna.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)