Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nobina hämtar kommunikationsdirektör från Spendrups

Annika Molander har utsetts till kommunikationsdirektör hos Nobina. Foto: Spendrups.

Annika Molander har utsetts till kommunikationsdirektör hos Nobina. Foto: Spendrups.

Nobina, som är Nordens största bussoperatör, har utsett Annika Molander till kommunikationsdirektör och medlem av Nobinas koncernledning. Hon tillträder sin befattning den 4 april, och kommer att rapportera till Nobinas koncernchef Ragnar Norbäck. Positionen som kommunikationsdirektör är nyinrättad, och är ett steg i bolagets pågående arbete för att stärka kommunikationen mot olika målgrupper.

Annika Molander arbetar för närvarande som kommunikationsdirektör på Spendrups. Hon var dessförinnan PR-konsult på Prime, informationschef för den nordiska börsen inom OMX (nu Nasdaq) och hon har även en kommunikationsbakgrund inom Ericsson.

– Hon tar med sig erfarenheter från många olika branscher och hennes bredd gör henne väl meriterad att stärka och utveckla vår kommunikation. Som det ledande kollektivtrafikföretaget i Norden har Nobina en viktig roll i att tydliggöra kollektivtrafikens roll, och vi står inför en utökad kommunikation av vårt bidrag till ett rörligare samhälle. Vi kommer också att integrera vår kommunikation inom hela koncernen. Annika Molanders kunskap om att leda ett framgångsrikt kommunikationsarbete kommer här att vara av stor betydelse, säger Nobinas vd Ragnar Norbäck.

– Nobina är ett värderingsdrivet bolag som med sin marknadsledande position bidragit till att branschen flyttat fram sin position. Kollektivtrafiken är en viktig del i samhällsutvecklingen, därför känns det spännande att få vara med och kunna bidra till att göra skillnad, säger Annika Molander.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)