Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Anna och Ulrika besöker Keolis och möter Årets Bussförare

På Keolis´ bussdepå i Hornsberg i Stockholm, fr v Anna Grönlund, Sveriges Bussföretag, Henrik Palmkvist, Årets Bussförare 2016, Cicilia Jarnhem, Keolis och Ulrika Egervall, Sveriges Bussföretag. Foto: Axel Grönlund.

På Keolis´ bussdepå i Hornsberg i Stockholm, fr v Anna Grönlund, Sveriges Bussföretag, Henrik Palmkvist, Årets Bussförare 2016, Cicilia Jernehiem, Keolis och Ulrika Egervall, Sveriges Bussföretag. Foto: Axel Grönlund.

Nu möter Anna & Ulrika från Sveriges Bussföretag Årets Bussförare 2016, Henrik Palmqvist och Cecilia Jerneheim, HR- och kommunikationsdirektör på Keolis. De samtalar bland annat om att få möta många människor i sitt arbete och om stoltheten i att vara en betydelsefull del i en hållbar samhällsutveckling. Samtalet äger rum på Hornsbergs bussdepå i Stockholm – både inne i lunchrummet och ute bland bussarna.

Filmning, redigering och animation: Axel Grönlund

 

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)