Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bus4You ökar med 40 procent

Bus4You ökar sitt utbud kraftigt inför helgerna. Foto: Amanda Liljewall.

Jul- och nyårshelgerna innebär traditionellt ett stort resande. Expressbussaktören Nettbuss Bus4You rapporterar att man ökar sitt turutbud med 40 procent i samband med julledigheterna. Bokningstrycket ökar gradvis under november månad för de resor som ingår i bussbolagets jultrafik som avser perioden 18 december till och med 7 januari.

– Vårt största reseutbud är koncentrerat till 22 och 23 december samt 25 och 26 december för att möta det ökande bokningstrycket, säger Elvir Rascic försäljningschef på Nettbuss Travel AB där varumärket Nettbuss Bus4You ingår.

– Vi förhåller oss särskilt flexibla för att ständigt kunna utöka turutbudet under dessa dagar och vi kör dessutom på jul- och nyårsafton.

Share Dela

Taggat som: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)