Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Lediga platser (annons): Björks & Byberg söker trafikplanerare

Björks & Byberg söker en trafikplanerare som i princip kan vara stationerad var som helst eftersom de flesta avdelningsmöten sker digitalt, via telefon eller Skype. Resor ut till olika bolag i koncernen förekommer i tjänsten samt även vissa avdelningsmöten huvudsakligen i Mälardalsområdet.

Trafikplaneraren har det övergripande ansvaret för en väl fungerande planeringsprocess där du förväntas delta i och utföra i verksamheten förekommande arbetsuppgifter på avdelnings- och koncernnivå. I ditt uppdrag ansvarar trafikplaneraren för att ta fram planeringsunderlag för såväl anbud som daglig drift. Trafikplaneraren ansvarar även för att ta fram trafiklösningar för koncernens  befintliga och nya avtal.

Läs mer om tjänsten här!

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)