Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

PLATSANNONS: Transportföretagen söker en branschutvecklare med fokus på fordonsteknik och säkerhet

Har du förmåga att driva projekt, analysera politiska förslag och vilja att ge våra medlemsföretag snabb service och rådgivning i frågor som rör fordonsteknik och säkerhet? I så fall kan du vara den vi söker!

Som branschutvecklare på Transportföretagen med fokus på fordonsteknik och säkerhet ska du främst arbeta med frågor som rör busstrafik och åkeriverksamhet. Du utför utredningsarbete och tar självständigt fram skriftliga underlag och utkast till remisser, officiella skrivelser, debattartiklar etcetera.

I arbetet ingår att leda arbetsgrupper för medlemsföreträdare, analysera politiska förslag och utredningar, bevaka och rådge kring nya regler och föreskrifter, ge snabba svar till medlemmar per telefon och e-post och projektleda möten, seminarier etcetera inom ditt ansvarsområde.

Du ska löpande kommunicera vårt arbete, bland annat genom att skriva texter till hemsidor, sociala medier, nyhetsbrev och föreläsa vid relevanta seminarier. Arbetet innebär en del resor.

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR!

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)