Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

PLATSANNONS: Sveriges Bussföretag söker en näringspolitisk expert med fokus på kollektivtrafik

Som näringspolitisk expert ska du företräda Sveriges Bussföretag och Transportföretagen i sammanhang som t ex näringslivsträffar med myndigheter, politiska branschmöten, möten med politiker m fl. I arbetet ingår att initiera och utveckla dialogen med medlemsföretag, myndigheter politiker, journalister och andra branschintressenter.

Du kan utföra utredningsarbete, samla in och analysera stora mängder information och snabbt omvandla detta till underlag för opinionsbildning. Du ska självständigt kunna ta fram skriftliga underlag och utkast till remisser, officiella skrivelser, debattartiklar etc.

Du ska löpande kommunicera förbundets arbete, bland annat genom att skriva texter till hemsidor, sociala medier, nyhetsnotiser till nyhetsbrev och föreläsa vid relevanta seminarier. I rollen ingår även att sköta bussbranschens egen forsknings- och utvecklingsfond. Det är du som skriver kallelser, protokoll m.m. till våra styrelsemöten.

Klicka här för att läsa mer och ansöka.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)