Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus i samarbetsavtal med Carlson Wagonlit Travel för att locka konferensresenärer

Swebus vill locka fler konferensresenärer till sina bussar. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Swebus inleder nu ett samarbete med ett av världens ledande företag inom affärsresor och möten, Carlson Wagonlit Travel (CWT). Syftet är att bredda Swebus´ produktpalett och göra det lättare för bussföretagets kunder att arrangera mötes- och konferensresor.

– Vi får mycket kundförfrågningar gällande att exempelvis arrangera konferenser som ju inte är Swebus kärnverksamhet, men nu kan vi hjälpa dessa kunder hela vägen, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus.

– Tillsammans med CWT kan vi snabbt ge service som inkluderar hela paketet, från expressbussresor till bokning av möteslokaler, hotell, utflykter, ekonomisk uppföljning och dylikt. Att bredda våra tjänster tillsammans med partners som CWT är viktigt för oss, som marknadsledande siktar vi hela tiden på att utveckla expressbussbranschen för att få marknaden att växa.

Carlson Wagonlit Travel har sedan 2006 ett samarbetsavtal med Swebus systerföretag Nobina Sverige som inkluderar stadsresor via buss. Genom Swebus adderar man nu längre resor inom Sverige och Skandinavien till sitt erbjudande.

Share Dela

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)