Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny webbplats för Veolia Transport

Samtidigt som en försäljning av Veolia Transport Sverige förbereds lanserar företaget en ny webbplats. För att förändra webbplatsen och göra den mer tillgänglig för besökarna har Veolia Transport gjort en total översyn av funktioner, texter och bilder.

Den nya webbplatsen ska fungera bra oavsett om besökaren använder dator, surfplatta eller smartphone.

Syftet med den nya webbplatsen där både struktur, design och innehåll gjorts om är att presentera de olika varumärkena och verksamheterna inom Veolia Transport på ett tydligt sätt. Syftet är också att ge både kunder, resenärer och potentiella medarbetare en överskådlig och samlad bild av vad Veolia Transport står för. Precis som tidigare utgör biljettbokningen och olika erbjudanden en viktig del.

– Vi är mycket glada över att nu kunna presentera en webb som speglar oss som bolag och som på ett tydligt sätt förmedlar våra värderingar och vår verksamhet. Besökarna ska enkelt lära känna oss och få en bild av vår organisation, var vi finns och vad vi kan erbjuda, säger Patrique Campal-Lindahl, kommunikationschef på Veolia Transport.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)