Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebusoffensiv i sommar

Swebus satsar på rekordmånga avgångar i sommar. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Swebus kommer i år att storsatsa med 1200 nya avgångar i sin sommartidtabell. De 1200 nya sommaravgångarna sätts in mellan de över 150 orter som Swebus trafikerar, från Köpenhamn och Malmö i söder upp till Oslo och Falun i norr.

På Ostkusten blir det bland annat fjorton nya turer i veckan mellan Uppsala och Kalmar via Stockholm, Norrköping, Västervik och Oskarshamn. Mellan Linköping – Norrköping – Stockholm införs en ny helgtur.

Efter att ha testat ett nytt koncept med snabba direktturer Stockholm – Jönköping under påsken, väljer Swebus att erbjuda detta även under hela sommaren. Direktbussarna utan stopp på vägen ger en restid mellan Stockholm och Jönköping på under fyra timmar. Snabbturerna körs varje söndag.

Swebus kommer också att under sommaren ha trafik till Öland, dubblera turerna mellan Göteborg och Falun på vardagarna, köra nattbussar på västkusten hela veckan och ha fler turer från Karlstad till Oslo och Stockholm.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)