Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus storsatsar på extrabussar i påsk

Swebus sätter in massor av extrabussar. Foto: Ulo Maasing.

Swebus sätter in massor av extrabussar. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Swebus förstärker kapaciteten radikalt i samband med påskhelgen. Totalt sätter man in 120 extrabussar i påsk. Förutom extrabussarna så har Swebus sedan tidigare ökat turtätheten med runt 50 avgångar i under påskhelgen. Utöver det har Swebus satt in flertalet specialturer som enbart körs under påsken, såsom snabbturer mellan Stockholm och Jönköping.

– Påskresandet drog igång redan i fredags men kommer vara som intensivast nu under helgen, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Många bokar sin biljett i sista stund, vilket gör att vår trafikledning jobbar hårt med att  sätta in extrabussar där det behövs.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)