Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus kör hackare svart

Swebus kör pyjamasklädda ninjas svart. Bild: Swebus.

Swebus kör pyjamasklädda ninjas svart. Bild: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus kör svart till DreamHack i Jönköping i juni. Inte olagligt dock, utan med en svart buss till skillnad från företagets normala vita bussar. Det är en marknadssatsning från Swebus´ sida som företaget gör i samarbete med det världsledande E-sportlaget NIP (Ninjas In Pyjamas). DreamHack har utvecklats till världens största datorfestival. Förutom arrangemanget på Elmia i Jönköping deltar över 200 000 hackare över hela världen via nätet.

Satsningen innebär att Swebus ger NIP:s fans att resa helt gratis till DreamHack från Stockholm. Resan dit görs på en speciell NIP-buss och ombord finns förutom NIP-fans, wifi och goodiebags hela det populära e-sportlaget själva.

– Bussen är en utmärkt plats för fans att få hänga och spela med sina idoler, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

Biljetterna till specialbussen från Stockholm till Dreamhack kommer att tävlas ut. Det innebär att 30 glada vinnarfans kommer få hänga med sina idoler under hela bussfärden. Förutom resan vinner man även en övernattning vid Elmia samt lan-biljett till Dreamhackfestivalen.

– NIP älskar att ge sina fans mer än det förväntade. Så därför känns det extra kul att våra vänner på Swebus fixat en skräddarsydd NiP-buss så att vi kan ge fansen en VIP-resa med boende och gratis inträde till festivalen, säger Emil ”Heaton” Christensen, VD på Ninjas in Pyjamas.

Samtliga spelare i NIP kommer spela in film tillsammans med sina fans under bussresan, som är på cirka fem timmar.

Det utlovas även tävlingar med fina priser för den datorspelsintresserade. Då bussen har eluttag och gratis wifi ombord kan även speltävlingar ske under resans gång.

Förutom specialbussen från Stockholm kör Swebus till Dreamhack från 30 orter i hela Sverige.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)