Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nettbuss nominerat till kvalitetspris

KvalitetsloggaNettbuss AB är ett av tre svenska företag som har nominerats till utmärkelsen  Svensk Kvalitet. Utmärkelsen tilldelas organisationer som påvisat resultat av sitt framgångsrika kvalitetsarbete. Bakom utmärkelsen står SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling som delat ut utmärkelsen sedan 1992.

Utmärkelsen fokuserar på att finna goda förebilder både privat och offentlig sektor. De tre nominerade 2014 är: Nettbuss AB, MTR Stockholm AB samt Byleskolan i Täby.

Beslutet av nomineringarna grundas på en utvärdering av de skriftliga underlag som de tre organisationerna lämnat in. Nu återstår för domarkommittén platsbesök hos respektive organisation för att kommittén ska kunna presentera den slutliga utvärderingen.

Domarkommittén för Utmärkelsen Svensk Kvalitet kommer att offentliggöra namn på mottagare av Utmärkelsen 2014 den 4 december i år. Utmärkelsen delas sedan ut av kung Carl XVI Gustaf vid en särskild ceremoni i början på år 2015.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)