Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

RTS generalsekreterare lämnar

Jan Lundin lämnar RTS.

Jan Lundin lämnar RTS.

Jan Lundin, generalsekreterare för Rese- och Turistnäringen i Sverige, RTS, lämnar på fredagen sin befattning efter tolv år. Att Lundin skulle avgå meddelades på RTS förbundsstämma i september. Någon efterträdare är inte utsedd.

Tills vidare kommer generalsekreterarens arbetsuppgifter att skötas av styrelsens arbetsutskott.

– Jag har varit ledare för RTS sedan 2002 och det är dags att ta tag i nya utmaningar och uppdrag. Jag kommer även fortsättningsvis att engagera mig i turistnäringens frågor, närmast via de internationella projekten som drivs inom Swedish Tourism Innovation Center, säger Jan Lundin.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)