Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny turistbas i Stockholm

Thomas Andersson, ny vd för Stockholm Visitors Board.

Thomas Andersson, ny vd för Stockholm Visitors Board.

Stockholm Visitors Board har ny vd från och med måndagen. Det är Thomas Andersson som efterträder Peter Lindqvist som går i pension. Thomas Andersson kommer närmast från en tjänst som vd för Stiftelsen Electrum och Kista Science City AB.

Förutom Kista Science City har Thomas Andersson varit vice vd för Stockholm Business Region Development och styrelseledamot i såväl City Samverkan som Stiftelsen Stockholms Nyföretagarcentrum. Han har också varit kommunikationschef för Veidekke i Sverige samt biträdande kanslichef på finansroteln i Stockholms stad.

– Besöksnäringen blir viktigare och viktigare för Stockholm. De senaste åren har vi haft en stark tillströmning av besökare och Thomas är en drömrekrytering för att tillsammans med besöksnäringen fortsätta att utveckla den. Hans breda erfarenhet och stora kontaktnät både inom och utanför Stockholms stad ger oss bra förutsättningar att fortsätta utveckla Stockholm som besöksdestination, säger Karin Wanngård(S), finansborgarråd i Stockholms stad och tillträdande styrelseordförande i Stockholm Business Region.

Stockholm Business Region har till uppgift att tillsammans med dotterbolagen Stockholm Business Region Development och Stockholm Visitors Board utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Stockholm Business Region är helägt av Stockholms stad och driver varumärket Stockholm – The Capital of Scandinavia.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)