Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nya namn till Sveriges Bussresearrangörer

David Erixon, till vänster, och Göran Grell föreslås till Sveriges Bussresearrangörers styrelse.

David Erixon, till vänster, och Göran Grell föreslås till Sveriges Bussresearrangörers styrelse.

Sveriges Bussresearrangörer, SB, kommer vid sitt årsmöte i Göteborg den 19 mars att välja in två tunga namn från näringslivet i styrelsen. Det är Göran Grell, huvudägare i grossistföretaget Rese-Konsulterna och David Erixon, seniorkonsult på Kreab i Stockholm.

David Erixon jobbar med strategisk kommunikation på Kreab. Han har stor erfarenhet och kunskap om transportpolitiken från Regeringskansliet och Näringsdepartementet. Innan Kreab arbetade han som politiskt sakkunnig till infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd, men han har även arbetet i riksdagen med bland annat transportfrågor.

Göran Grell har lång erfarenhet av resebranschen. Reseledare och platschef på Fritids- och Sportresor, resebyråchef på Ticket, ägare och grundare av Going Places of Sweden, marknadschef Resia, vd och koncernchef Resia Travel Group AB, Vd och koncernchef 2E-Group, koncernchef Ticket Travel Group AB.

Göran Grell har dessutom suttit i ett femtontal styrelser för researrangörer samt Svenska Resebyrå Föreningen (SRF). Vid sidan av det är han ägare i ett kontorshotell (Bollhuset), en reklambyrå (Dragster Kommunikation AB), Resia, 2E-Group, sitter i styrelsen för Langley Travel Group AB och investeringsrådet för ALMI Invest AB samt är ordförande i Upplevelsegruppen för 400-årsjubileet av Göteborg.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)