Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Vd-skifte hos Rese-Konsulterna – Göran Grell ny vd

Göran Grell tar över efter Peter Lingmerth som vd för Rese-Konsulterna. Foto: Rese-Konsulterna.

Göran Grell tar över efter Peter Lingmerth som vd för Rese-Konsulterna. Foto: Rese-Konsulterna.

Nordens största grossistföretag i resebranschen, Rese-Konsulterna, byter vd. Peter Lingmerth lämnar företaget och efterträds av en av delägarna, Göran Grell. Tillsammans med Fredrik Helgesson och Per Göransson förvärvade Grell Rese-Konsulterna i oktober förra året.

Sedan förvärvet har ägarna genomfört en grundlig genomlysning av bolaget och bestämt sig för att ytterligare fokusera på bolagets produktutveckling, produktion och kunddialog.

– Vi behöver kraftsamla oss i det operativa arbetet och fortsätta jobba med en ökad service till våra kunder. Att erbjuda skräddarsydda gruppresearrangemang med god lönsamhet för våra kunder kommer att vara vårt fokus, säger Göran Grell.

– Sedan vi förvärvade bolaget har vårt mål varit att bli lite bättre varje dag och vässa vår konkurrenskraft. Peter Lingmerth har lyckats med detta och lagt grunden för en stark utveckling framöver. Peter engagerades som VD innan förvärvet och har gjort ett fantastiskt jobb att lyfta verksamheten inom både det operativa och det affärsmässiga.

Rese-Konsulternas styrelse räknar med att företaget ska gå igenom ett intensivt förändringsarbete. I ett pressmeddelande förklarar man att Peter Lingmerth, som bor med sin familj i Stockholm, inte kan avsätta den tid på plats i Göteborg som krävs. Båda parter är därför överens om att avsluta anställningen.

Jag känner mig nöjd med allt det jag åstadkommit sedan jag blev VD i bolaget. Rese-Konsulterna är ett spännande bolag med fantastiska medarbetare, kunder och nya spännande ägare med ambitioner, säger Peter Lingmerth som kommer att finnas tillgänglig för bolaget under en tid framöver.

Taggat som: , ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)