Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Alla landets busshållplatser i mobilen eller paddan

Hitta.se säger sig nu innehålla alla landets busshållplatser med tider. Foto: Ulo Maasing.

Hitta.se säger sig nu innehålla alla landets busshållplatser med tider. Foto: Ulo Maasing.

Söktjänsten Hitta.se har nu utökat sin app med en tjänst som gör att man enkelt kan kolla när bussen går från landets alla hållplatser. Hitta.se uppger att man numera innehåller  tidtabeller för varenda busshållplats i hela landet och för alla tågstationer i realtid.

En karta i söktjänsten innehåller nu avgångstider för landets lokaltrafikbolag samt alla stationer för tåg, lokaltåg, tunnelbanor och spårvagnar. Resenären pekar på hållplatsen och kan enkelt se när nästa buss, tåg, färja eller spårvagn går.

Tjänsten för all kollektivtrafik finns på nya Hitta.ses kartor på Internet, men också i Hitta.se:s appar för iOS och Android. Tjänsten kan användas med hjälp av dator, smart telefon eller surfplatta.

Hitta.se arbetar sedan ett år med att ständigt lansera nya tjänster. Målsättningen för företaget bakom tjänsten, Hittapunktse AB, är att bli den ledande informationskällan för personer, företag, platser, finans och fastigheter i Sverige.

Bland de tjänster som lanserats under den senaste tiden finns tidtabeller för alla hållplatser och stationer i hela Sverige, gratis nedladdningsbara bokslut för alla bolag, demografidata med områdesvis inkomststatistik, belåningsnivå, bilinnehav, valresultat och intresseprofiler. Andra nya tjänster friluftskarta, mobilmaster med mobil täckning, fastighetsannonser, karta med tomtgränser och drönarbilder.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)