Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Resegrossisten Cities + Tours växer

Lisa Jörgensen Cooke och Gerlinde Anderberg, Cities+Tours.

Lisa Jörgensen Cooke och Gerlinde Anderberg, Cities+Tours.

Uppstickaren bland resegrossisterna i Sverige, Cities+Tours, växer vidare, både när det gäller personalstyrka och produktsortiment. Cities + Tours, som är en del av HamanGroup, har nu rekryterat Lisa Jörgensen Cooke som Key Account Manager.

Lisa Jörgensen Cooke kommer närmast från HamanGroups MICE-avdelning Scandinavian Incentives AB och har över tio års erfarenhet från resebranschen.

Hon har arbetat såväl i Sverige som flera år utomlands, bland annat i Storbritannien och Norge. Tillsammans med avdelningschef Gerlinde Anderberg, försäljningschef Margareta Unger och Senior Advisor Ulla Lundwall kommer Lisa Jörgensen Cooke att ansvara för gruppresor ut i Europa och resten av världen.

Cities+Tours utvidgar också sitt produktsortiment. Norden som sedan länge har varit ett mycket starkt kort, har numera fått sällskap av länder som Holland, Italien, Storbritannien, Tyskland, Kanada med flera.

Företaget uppger att några av de mest populära resorna för nästa år är bland annat Blomstertåget i Holland, Sparrisresor till Tyskland, Vinresor till Italien och Frankrike och resor till Island och Grönland. City breaks till de stora städerna är också populära.

Share Dela

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)