Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

80 gratisbussar till Ullared

80 gratisbussar ska köra shoppinglystna till Ullared den 6 februari. Foto:Gekås.

80 gratisbussar ska köra shoppinglystna till Ullared den 6 februari. Foto:Gekås.

I februari finns det möjlighet för människor på närmare 100 orter i södra Sverige att ge sig ut på en gratis shoppingorgie. Det vill säga, resan till shoppingen är grattis, men inte själva shoppingen. Lördag den sjätte februari bjuder nämligen Rolfs Flyg & Buss större delen av södra Sverige på en livlig shoppingdag på Gekås Ullared.

På den så kallade ”Ullaredsdagen” kommer cirka 80 bussar runt om i landet ta upp i stora som små orter för att fortsätta mot Ullared för en heldags shopping.

Påstigning erbjuds i Göteborg, Uddevalla, Skövde, Helsingborg, Jönköping, Växjö och ytterligare ett 90-tal mindre orter på väg mot Ullared.

– Som prispressare ser vi oss själva som resebranschens Ullared men det här är första gången vi erbjuder en resa helt gratis.Vi hoppas att det blir en bra början på det nya året för våra kunder och önskar dem lycka till med shoppingen , säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Rolfs Flyg & Buss är en av Sveriges största gruppresearrangörer med resor såväl inom Europa som långväga resmål som Amerika och Asien. Varje år arrangeras över 1 500 gruppresor för över 50 000 resenärer till 200 olika destinationer.

Taggat som: , ,

1 kommentar »

  1. Har sett detta Ullared-priskrig hos väldigt många bussbolag och bussresearrangörer i västsverige. De använder främst facebook att nå ut till resenärerna genom marknadsföringsknep såsom ”gilla vår sida” eller ”gilla&dela”. Förvånas över okunskapen eftersom detta är helt otillåtet enligt fb-reglerna.
    Känns oseriöst att etablerade bussbolag och researrangörer tar till otillåtna marknadsföringsmetoder och utför förlustverksamhet.
    Jag har också sett många bussbolag som på facebook också lottar ut en hel gratisbuss till Ullared till en enda person (som de sedan kan fylla med kompisar) och som enda motprestation ska man ”gilla sidan”. Detta faller under lotterilagen och det krävs lotteritillstånd. All ”vinst” över 1300 kr i ett lotteri ska beskattas av vinnaren vilket arrangören har skyldighet att uppge och ombesörja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)