Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Flexbuss växer i Jönköping

Flexbuss Sverige har vunnit en stor upphandling i Jönköping. Foto: Ulo Maasing.

Flexbuss Sverige har vunnit en stor upphandling i Jönköping. Foto: Ulo Maasing.

Flexbuss Sverige, med huvudkontor i Nybro, har vunnit en stor upphandling som Jönköpings kommun har genomfört. Upphandlingen gällde specialtransporter med skolskjuts för särskola och med trafikstart i augusti 2016.

Uppdraget består av skolskjuts med totalt 27 fordon. Samtliga kommer trafikeras av Flexbuss Sverige AB. Flexbuss kör sedan augusti i år merparten av Värnamos skolskjuts samt hela Hjo- och Karlsborgs skolskjuts.

– Här syr vi ihop geografin på ett bra sätt med goda synergieffekter, säger David Lindquist VD på Flexbuss Sverige AB.

Flexbuss Sverige AB är en del av koncernen Sverigeresor AB där även Dackebuss AB och Glasriket Taxi AB ingår. Flexbuss sysselsätter över 200 medarbetare och 150 fordon. Koncernen omsätter ca 135 miljoner kronor.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)