Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus i samarbete med Skaraborgaren

Skaraborgaren och Swebus iinleder samarbete. Bild: Swebus.

Skaraborgaren och Swebus iinleder samarbete. Bild: Swebus.

Expressbussföretaget Swebus fortsätter att utvidga sina samarbeten med andra aktörer inom expressbuss- och tågmarknaden. Från och med onsdagen erbjuder Swebus resor på sträckan Stockholm-Lidköping i ett nytt samarbete med Skaraborgaren. Samarbetet innebär att Swebus breddar sitt utbud med 13 nya orter, däribland Tibro, Strängnäs och Arboga.

Skaraborgaren drivs av Skövdebuss AB som trafikerar sträckan Lidköping-Stockholm onsdag, fredag och söndag med en avgång om dagen i båda riktningar.

– De senaste åren har Swebus kört delar av sträckan endast på sommaren, tack vare samarbetet kan vi nu erbjuda resor till exempelvis Skara året runt. Dessutom tillkommer 13 nya orter som Karlsborg, Tibro och Arboga, säger Christel Grip presschef för Swebus.

– Resenärer som är vana att åka med Swebus får nu även tillgång till Skaraborgarens linje och når därmed nya orter, säger Lennart Björling marknadschef Skövde Buss AB som driver busslinjen Skaraborgaren. På sikt vill vi även utöka samarbetet, både vad gäller försäljning och distribution.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)