Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus i samarbete med Båtbussarna

BatbussExpressbussföretaget Swebus inleder samarbete med Båtbussarna. Det  innebär att Swebus utökar sitt linjenät med Båtbussarnas trafik till färjorna från Stadsgården och Värtahamnen i Stockholm. Båtbussarna avgår från Cityterminalen i Stockholm till både Viking Lines avgångar från Stadsgården och Tallink Siljas färjor från Värtahamnen.

Båtbussarna är ett systervarumärke till Flygbussarna som idag trafikerar sju flygplatser i Sverige. Varje dag avgår upp till åtta bussar till respektive hamn och tidtabellerna är anpassade efter färjornas avgångstider.

– Våra resenärer kan nu resa vidare till färjan på en och samma biljett efter byte till Båtbussarna på Cityterminalen, säger Christel Grip, presschef på Swebus.

– Genom att vi knyter ihop våra linjer med Swebus hela linjenät hoppas vi att ännu fler lämnar bilen hemma och tar bussen hela vägen fram till kryssningsfartyget istället, säger John Daoud, distributionsansvarig på Båtbussarna.

Share Dela

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)