Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Viking Lines marknadsdirektör går

Tapani Kauhanen lämnar Viking Line. Foto: Ulo Maasing.

Tapani Kauhanen lämnar Viking Line. Foto: Ulo Maasing.

Den välkända branschprofilen Tapani Kauhanen har valt att avgå som vd och marknadsdirektör för rederiet Viking Lines marknadsföringsbolag Viking Line Skandinavien, meddelar företaget. Oenighet om hur verksamheten ska inriktas ligger bakom skilsmässan mellan Kauhanen och Viking Line. Peter Hellgren, vice vd för koncernen Viking Line, tillträder som tillförordnad vd och marknadsdirektör.

Viking Line har de senaste åren genomfört ett omfattande strategiskt arbete för att locka nya resenärer och internationella marknader. Tapani Kauhanen som har varit anställd på Viking Line Skandinavien sedan 2012 har varit tongivande i detta arbete. Inför bolagets fortsatta utveckling föreligger skiljaktigheter om verksamhetsinriktningen, varför Tapani Kauhanen nu har valt att avsluta sin anställning, skriver Viking Line i ett pressmeddelande.

Från och med den 23 februari 2017 och fram till dess att en ersättare har utsetts, övertas det operativa ansvaret för försäljning och marknadsföring inom Viking Line Skandinavien av koncernens vice vd Peter Hellgren.

Taggat som: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)