Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nykomling bästa persontransportör

Stolt. Björn Grane, affärschef för Flygbussarna Door to Gate. Foto: Ulo Maasing.

Den anropsstyrda trafik mellan Stockholm och Arlanda som körs av Flygbussarn Door to Gate går direkt upp i topp i en undersökning av vilka som är Stockholmarnas favorittransportörer. Undersökningen görs av företaget Evimetrix på eget uppdrag. Door to Gate är med i undersökningen för första gången.

Undersökningen mäter varje år nästan 1 800 stockholmares attityder till 19 transportörer, tåg-, buss- och taxibolag.

2017 var det Flygbussarna som var den mest omtyckta transportören och 2016 var det Arlanda Express som stod som vinnare, men i år är det alltså Flygbussarna Door to Gate som vinner stockholmarnas gunst.

De tre mest omtyckta transportörerna är i år:
1. Flygbussarna Door to Gate
2. Flygbussarna
3. Bus4You

– Jag är otroligt glad och stolt över den här förstaplatsen. Det visar att vår tjänst är riktigt bra och att våra förare gör ett fantastiskt jobb för att kunderna ska bli nöjda. Våra förare är en avgörande faktor för de fina omdömen som vi får från våra kunder, säger Björn Grane, affärschef på Flygbussarna Door to Gate.

Undersökningen genomfördes mellan vecka 5 och 8, 2018, i Userneeds internetpanel. Ca 1 800 stockholmare har uttalat sig om 19 olika transportörer. Mätningen täcker in allmänheten, över 18 år som är bosatta i Stockholms län.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)