Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Byberg & Nordin köper grannföretag

Bussföretaget Byberg & Nordin med bas i Nordingrå växer vidare.Det är nu klart att anrika Zetterblads Trafik i Nyadal säljs till Byberg & Nordin. Därmed avslutas en 70-årig epok för familjen Zetterblad som i alla år har drivit Zetterblads Trafik.

Företaget startades 1949 av Nils-Erik och Gun Zetterblad och togs senare över av bröderna Sven-Erik, Nils-Olov, Per-Åke och Kjell-Arne Zetterblad. I samband med försäljningen drar sig de tre förstnämnda tillbaka med ålderns rätt medan Kjell-Arne arbetar vidare hos köparen.

Zetterblads Trafik arbetar med linjetrafik, skolskjutsar, samt turist- och beställningstrafik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)