Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

FlixBus och SGS Bussen i samarbete

Inleder samarbete med SGS Bussen. Foto: FlixBus.

De båda expressbussföretagen FlixBus och SGS Bussen inleder samarbete. Det t innebär att FlixBus börjar att sälja resor mellan Gävle och Stockholm och att fyra nya orter blir en del av FlixBus linjekarta: Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik.

Det innebär att boende i Valbo, Sandviken, Kungsgården och Storvik får direktresor mot Gävle eller söderut mot Stockholm där de dessutom får möjlighet att resa vidare till över 100 svenska städer i FlixBus linjenät i en och samma bokning. Naturligtvis fungerar samarbetet även i omvänd riktning.

Bussarna på den nya linjen drivs av SGS Bussen, bär deras kännetecknande färger och har en grön FlixBusdekal som upplyser om samarbetet. Likt FlixBus fordon är SGS Bussens expressbussar utrustade med kostnadsfritt Wi-Fi och eluttag.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)