Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Norling Touring köper Resekompaniet i Eskilstuna

Säljer och samarbetar: från vänster: Frida Mattsson, och Joakim Mattsson, Håbo Buss samt Niklas Norling och Filippa Norling från Norling Touring.

Håbo Buss Mats Mattsson och Norling Touring Busstrafik har tecknat avtal om att Norling Touring övertar samtliga aktier i researrangören Resekompaniet i Eskilstuna. Affären blev klar på torsdagen.

Samtidigt har de båda företagen tecknat ett samarbetsavtal. Detta innebär att Håbo Buss kommer att fortsätta att utföra busstransporter för Resekompaniet i Eskilstuna i Stockholms- och Uppsalaområdena.

– Redan innan pandemin frågade jag om Resekompaniet var till salu då jag tror på en utökning av det geografiska området av verksamheten från Mälardalen även till Örebro Län. Med mitt intresse för bussresor tillsammans med duktiga chaufförer, fräscha bussar och teamet i Eskilstuna kommer det att bli väldigt bra och väldigt roligt, säger Niklas Norling.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och att se Resekompaniet utvecklas än mer i Norling Touringkoncernen, säger Joakim och Frida Mattsson, Håbo Buss.

Taggat som: ,

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)