Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Fler expressbussar till Ullared

Expressbussföretaget Swebus utökar sin trafik till lågprisvaruhuset GeKås i Ullared. Nu lanserar Swebus en ny busslinje från Jönköping till Ullared och kompletterar därmed den trafik man kör dit från Malmö och Göteborg.

För Swebus innebär lanseringen en utökad satsning på shoppingresor.

– För oss här på Ullared Gekås är det mycket positivt att Swebus utvecklar kollektivtrafiken hit, säger Boris Lennerhov, VD för Gekås AB. Våra kunder efterfrågar bra alternativ till att ta bilen, både för miljön och plånbokens skull. Nu laddar vi lite extra för att ta emot alla kunder som tar bussen hit till oss från Småland.

Den första Swebus-bussen till Ullared från Jönköping avgår lördagen den 23 mars. Ombord på premiärturen kommer Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson från Kanal 5:s succéserier “Ullared” och ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” att guida resenärerna hela vägen fram till entréen till fyndvaruhuset.

Share Dela

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)