Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Gratisfilmer i Swebuskampanj

Swebus bjussar resenärer på gratisfilmer. Foto: Ulo Maasing.

Expressbussföretaget Swebus fortsätter att skapa nya partnerskap för att stärka sitt varumärke. Nu satsar man på att erbjuda resenärer med dator eller iPad tillgång till obegränsat med filmer och tv-serier, inte bara på bussen utan var som helst. Både före, under och efter resan.

Under två månader erbjuder Swebus och C Mores nätdistributör Filmnet sina kunder fri tillgång till hela Filmnets utbud, allt från thrillers till komedier  och barnfilmer och oberoende av var man befinner sig.

Det hela fungerar så att resenären bokar en resa på Swebus hemsida och får då en biljettbekräftelse med länk till Filmnets erbjudande. Därefter kan resenären se hur många filmer och serier som helt via dator eller iPad.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)