Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny vd för Rese-Konsulterna

Susanna Grävare Nyvall är ny vd för Rese-Konsulterna.

Rese-Konsulterna, Sveriges största grossistföretag när det gäller resor med buss, har fått ny vd. Det är Susanna Grävare Nyvall. Hon kommer närmast från en tjänst som vd och koncernchef för STS Student Travel Schools AB . Dessförinnan var hon global marknadsdirektör för STS-koncernen. Susanna Grävare Nyvall tar över efter grundaren och ägaren Bertil Göransson som kommer att fortsätta som styrelseordförande i bolaget.

– Jag är mycket glad över förtroendet och ser fram emot att utveckla Rese-Konsulterna tillsammans med alla medarbetare.

– Rese-Konsulterna är ett av Skandinaviens största resebolag och ledande inom grossistledet. Vi ser att efterfrågan på gruppresor ökar och då främst resor där flyg och buss kombineras i större utsträckning. Vårt utbud breddas varje år och vi erbjuder allt från korta storstadsresor till längre rundresor och även kryssningar säger Susanna Grävare Nyvall.

– Vi är glada att ha rekryterat Susanna Grävare Nyvall som ny VD. Hon har lång erfarenhet från ledande befattningar inom resebranschen och jag ser med tillförsikt fram emot den fortsatta utvecklingen av företaget säger Bertil Göransson, grundare och styrelseordförande i Rese-Konsulterna AB.

Share Dela

Taggat som:

Categorised in: Nyheter, Turism

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)