Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus satsar på snabba bilar

STCC och Swebus inleder samarbete.

Expressbussföretaget Swebus fortsätter med sina kreativa grepp att bygga partnerskap. Företaget har nu blivit ny resepartner till elitserien i standardbilsracing STCC, det vill säga Scandinavian Touring Car Championship. Det innebär att Swebus erbjuder resor hela vägen fram till entrégrindarna till alla deltävlingar runt om i landet. Första tävlingen hålls på Ring Knutstorp den 3-4 maj.

Mellan maj och september i år arrangeras åtta STCC- tävlingar på platser runt om i hela landet. Totalt räknar arrangörerna med att locka närmare 100 000 åskådare.

– Varje deltävling är en riktig folkfest med mycket racing, god mat och trevligt umgänge, säger Patrik Blomqvist, marknadsansvarig på STCC. För oss är det viktigt att arbeta aktivit för att våra besökare ska resa kollektivt, samarbetet med Swebus gör det möjligt. Det är en del av vårt arbete för att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi erbjuder ännu bättre service.

Första deltävlingen äger rum på Ring Knutstorp den 3-4 maj och Swebus kör specialbussar dit från Ystad, Simrishamn och Kristianstad.

Utöver att köra direktbussar till tävlingsbanorna för åskådare, kommer Swebus även att erbjuda STCC:s sponsorer och partners att hyra buss till samtliga STCC-tävlingar.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)