Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Strömma öppnar utflyktsbutik i Stockholm

Utflyktsbutiken säljer bland annat biljetter till Strömmas sightseeingbussar i Stockholm. Foto: Strömma.

På själva nationaldagen öppnar Strömma Turism & Sjöfart sin första utflyktsbutik. Butiken ligger i Sverigehuset i samma lokaler som Illum Bolighus och är tänkt att bli en direktlänk mellan Strömmas produktutbud och kunder.

I butiken kan man bland annat köpa biljetter till det stora utbud av sightseeingturer med buss eller båt som Strömma har i Stockholm,  Hop On – Hop Off. liksom till rundturen Under Stockholms Broar. Men här finns också möjlighet att planera lyxiga middagskryssningar med sekelskiftesfartyg eller planera konferenser på Vaxholms Kastell.

–  Tanken med utflyktsbutiken är att finnas där våra kunder finns. Butiken blir som en turistbyrå för Strömmas egna produkter där kunderna ska få tillgång till hela Strömma på ett ställe, säger Andreas Gottlieb, försäljningschef på Strömma Sverige.

Strömma Turism & Sjöfart finns i Stockholm, Göteborg, Hemavan, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Trondheim.

Fokus ligger på sightseeing och utflykter med buss och båt, men det finns även flera destinationer i utbudet som Nya Älvsborgs Fästning i Göteborg, Birka Vikingastaden i Stockholms skärgård och skidanläggningen Hemavan i svenska fjällen.

– Vi vill öka synligheten för våra produkter och tillgängligheten för våra kunder och därför tror vi att utflyktsbutiken kan bli en naturlig mötesplats mellan Strömma och våra besökare, säger Andreas Gottlieb.

Share Dela

Taggat som:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)