Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Swebus travar på

Swebus kör travbussar till Sommartravet.

Expressbussföretaget Swebus satsar på hästar. I samarbete med ATG erbjuder Swebus resor till alla V75-tävlingar i årets upplaga av Sommartravet samt till Jubileumspokalen på Solvalla den 14 augusti. När det på lördag är dags för premiär på årets upplaga av Sommartravet på Sundbyholm, Eskilstuna kör Swebus resor dit från Södertälje, Mariefred och Strängnäs.

Resenärer kan även köpa entré och travprogram till ett reducerat pris tillsammans med sin bussbiljett.

Swebus erbjuder resor till alla sju tävlingar i Sommartravet mellan den 29 juni och den 3 augusti. Dessutom sätter man för första gången in bussar till Jubileumspokalen på Solvalla den 14 augusti. Det är ett av sommarens största travlopp.

– I samarbete med Swebus arbetar vi långsiktigt för att kunna erbjuda våra besökare riktigt smidiga och billiga resor till travbanan, säger Maria Guggenberger, chef konceptavdelningen på ATG.

– Tidigare gav vi den servicen till åskådarna på Elitloppet, nu kör vi Sommartravet precis som förra sommaren och glädjande nog även Jubileumspokalen. Vi ser stor potential i att utveckla bussresandet till travbanorna året runt framöver.

Sommartravet avgörs i år på Sundbyholm, Halmstad, Årjäng, Axevalla, Hagmyren, Jägersro och Rättvikstravet.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)