Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Veolia Transport säljer taxiföretag

TaxiVeolia Transport Sverige har sålt taxiföretaget Stor & Liten som har verksamhet i hela Gästrikland.Köpare är ett av Sveriges största företag i taxibranschen, Fågelviksgruppen. I Fågelviksgruppen ingår bland annat Taxi Kurir, Taxi 020, Taxi Skåne, TopCab och Botkyrka Taxi.

Taxi Stor & Liten har 90 bilar i bland annat Gävle, Sandviken och Hofors. Ny vd för bolaget blir Magnus Boström med över fyrtio år i taxibranschen. Närmast kommer han från Cabonline, ett företag inom Fågelviksgruppen, där han har arbetat med teknisk utveckling av taxibokning via webb och app.

Rolf Asplund, tidigare chef för Taxi Stor&Liten, blir kvar inom Veolia Transport.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)