Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Ny mässansvarig för TUR

Farhad Karkavand blir ny mässansvarig för resmässan TUR i Göteborg.

Farhad Karkavand blir ny mässansvarig för resmässan TUR i Göteborg.

Sveriges största resmässa, TUR-mässan i Göteborg, får ny mässansvarig. Farhad Kakavand, tills nu biträdande mässansvarig tar över positionen efter Lisa Callert som får en ny ställning som business manager med övergripande strategiskt ansvar. Dessutom utökar TUR sitt team med två medarbetare.

Avsikten är enligt Svenska Mässan att göra organisationen bakom mässan effektivare. Lisa Callert får övergripande ansvar för en grupp näraliggande mässor, där TUR ingår.

– Jag kommer fortfarande att arbeta aktivt i TUR-teamet. Men mitt fokus kommer att ligga på strategiska frågor och på att utveckla mässkonceptet medan Farhad tar över det operativa ansvaret för TUR, förklarar hon.

Farhad Kakavand, som varit biträdande mässansvarig, tar nu ett steg framåt.

– Min intention är att fortsätta det utvecklingsarbete som vi påbörjat sedan ett par år tillbaka med en mötesplats för bransch och allmänhet som ska stimulera till affärer och nätverkande, att ge kunskap och inspiration.

– Analysen av årets mässa, där utställare och besökare intervjuats, visade att vi verkligen är på rätt väg: affärerna gjorde ett markant uppsving, den upplevda affärsnyttan var den högsta på tio år!

Inför 2014 tillförs TUR-teamet nya resurser och två nya medarbetare.

– Det ökar vår säljkraft och ger oss möjlighet att förstärka specifika fokusområden, framförallt vill vi lyfta fackdagarna ännu ett snäpp, säger Farhad Kakavand.

– Men själva upplägget, en renodlad B2B-avdelning och breda publika satsningar under helgen, ändrar vi inte på.

Nästa TUR äger rum den 20-23 mars nästa år.

 

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)