Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Tidigare koncernchef gör comeback på Scandic

Frank Fiskers, nygammal koncernchef för Scandic Hotels.

Frank Fiskers, nygammal koncernchef för Scandic Hotels.

Nordens största hotellkedja gör en anmärkningsvärd rockad i ledningen. Styrelsen för Scandic Hotels har utsett Frank Fiskers till koncernchef på Scandic Hotels. Det är en roll han också hade under perioden 2007-2010. Den tidigare koncernchefen Anders Ehrling (en gång chef för SAS Sverige) lämnar idag sitt uppdrag på Scandic och blir ny koncernchef på Braathens Aviation.

Frank Fiskers har de senaste åren varit koncernchef på KF och har gedigen erfarenhet från både den nordiska och internationella hotellbranschen.

Scandic Hotels,som är Nordens största hotellkedja, har under senare år gjort stora investeringar i utveckling och uppgradering av den befintliga hotellportföljen samt i nyetablering av nya moderna hotell. Frank Fiskers främsta uppgift som ny koncernchef blir att ytterligare stärka Scandics marknadsposition och säkra den ekonomiska nyttan av de stora satsningarna.

–  Scandic är ett innovativt bolag med stor potential. Förändringen av koncernchef hoppas jag ska leda till att vi når våra satta mål, säger Scandics styrelseordförande, Vagn Sörensen, även han tidigare hög chef inom SAS.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)