Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Bussig underhållning på väg till backen

Nu kan man bli underhållen i bussen på väg till skidbacken i Sälen. Foto: Skistar.

Nu kan man bli underhållen i bussen på väg till skidbacken i Sälen. Foto: Skistar.

Sundsvallsföretaget TriNorth Solutions gör i projekt tillsammans med Skistar och Sälen Buss bussresan till skidbacken mer underhållande. Företaget har försett Sälen Buss´ bussar med infotainmentlösning till skid- och badbussarna i Sälenområdet.

Det innebär att Skistar kan förse sina resenärer med realtidsinformation i bussarna på 19-tums skärmar om nästa hållplats, avgångstider med mera. Men man kan även leverera  turistinformation och kommersiell information om Sälenanläggningen och det som händer på andra håll i Skistar området.

Bussarna har utrustats med Mobitec Access som är ett onlinesystem för passagerarinformation och reklam i realtid. Själva den IT-plattform som används är TriNorths IT-plattform för fordon inom kollektivtrafiken.

Share Dela

Taggat som: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)