Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Setraträffen fyllde 35

För 35:e året i rad hölls på fredagen och lördagen Setraträffen i Vetlanda. Den första av de två dagarna ägnades i huvudsak till diskussioner och erfarenhetsutbyte mellan kunder och EvoBus/Setras svenska representanter. Under lördagen arrangerades provkörningar, en liten utställning med samarbetspartners till EvoBus och seminarier.

I fokus på det ena av seminarierna var naturligtvis Setras nya TopClass 500 som besökarna också fick prova på att köra. I ett annat mycket välbesökt och uppskattat seminarium informerade Lars Annerberg från Sveriges Bussföretag om upphandlingar, branschens modellavtal med mera.

På kundmötet på fredagen deltog ett 40-tal bussföretag, under lördagen besöktes arrangemanget av omkring 150 personer från svensk bussbransch. Bland deltagarna fanns också Bengt Fridström, Fridströms Buss som också var med på den första Setraträffen 1979. Där svarade en ung, okänd trollkonstnär för underhållningen. Senare blev den unge mannen breömd långt utanför Sveriges gränser. Hans artistnamn är nämligen Joe Labero…

Här bjuder vi på ett snabbt bildkollage från årets Setraträff i Vetlanda:

Setra-ASetra-1Setra-2Setra-DSetra-3Setra-4Setra-CSetra-5Setra-6Setra BSetra-7Setra-8Setra-9

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)