Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Veolia Transport får ny marknads- och kommunikationschef

Eva Tiséus, ny marknads- och kommunikationschef på Veolia Transport. Foto: Flygbussarna.

Eva Tiséus, ny marknads- och kommunikationschef på Veolia Transport. Foto: Flygbussarna.

Veolia Transport får en ny marknads- och kommunikationsdirektör. Det är Eva Tiséus som går till den nyinrättade tjänsten från sin befattning som marknadschef för affärsområde kommersiell trafik på Veolia.

Eva Tiséus började inom koncernen 2008 som marknadschef för Flygbussarna. Dessförinnan var hon bland annat kommunikationschef på Nynäs Petroleum. Hon tillträder den nya tjänsten denna vecka.

Eva Tiséus kommer att ingå i Veolias svenska ledningsgrupp och fortsätter också i ledningsgruppen för affärsområde kommersiell trafik.

– Vi vill växa och satsar nu på att ytterligare stärka Veolias position på marknaden. Därför är jag mycket glad att Eva Tiséus kliver in i en ny roll och tar ett helhetsgrepp för att vidareutveckla koncernens kommunikation, säger Gunnar Schön, VD på Veolia Transport.

– Det är roligt att Veolia gör en så tydlig satsning och växlar upp sitt arbete med marknadsföring och kommunikation. Jag ser fram emot utmaningen och att få bidra med mina erfarenheter i arbetet med att utveckla hela koncernens position, säger Eva Tiséus på Veolia Transport.

Taggat som: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2023 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)