Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Det säger lagen – experter skriver om juridik för branschen

Advokat Sylvia Lindén vid Baker & McKenzie Advokatbyrå skriver från och med nu om aktuella juridiska frågor i branschen. Foto: Baker & McKenzie.

Advokat Sylvia Lindén vid Baker & McKenzie Advokatbyrå skriver från och med nu om aktuella juridiska frågor i branschen. Foto: Baker & McKenzie.

En av landets mest välkända och respekterade advokater när det gäller bland annat offentliga upphandlingar är från och med nu skribent här på bussmagasinet.se. Det är Advokat Sylvia Lindén vid Baker & McKenzie Advokatbyrå som kommer att hjälpa branschens företag med fördjupade kunskaper i komplicerade ämnen som upphandlingar med mera. Sylvia Lindén inleder tillsammans med advokatkollegan Johan Zetterström med en ingående artikel om personalfrågor i samband med upphandlingar.

Är det rätt att säga upp personal under pågående upphandling, frågar de båda advokaterna i artikeln där de också framhåller att det är viktigt för företagen att ifrågasätta förfrågningsunderlag.

Sylvia Lindén kommer också att leda ett seminarium om upphandlingar för bussbranschen den 22 maj i Stockholm. Seminariet arrangeras av Baker & McKenzie i samarbete med Sveriges Bussförerag. Mer information hittar Du här eller i en annons under Sylvia Lindéns och Johan Zetterströms artikel.

Sylvia Lindén var tidigare chefsjurist vid Keolis Sverige AB.

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)