Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Sohlberg blir innebandypartner

Sohlberg Buss satsar på innebandy. Foto: Ulo Maasing.

Sohlberg Buss satsar på innebandy. Foto: Ulo Maasing.

Sohlberg Buss AB och en av Sveriges största innebandyklubbar, Warberg, har tecknat ett 3-årigt samarbetsavtal som innebär att Sohlberg blir Guldpartner och busstransportleverantör till föreningen.

– Vi har inte på något sätt varit missnöjda med vår tidigare partner, men med den satsning som Sohlberg vill göra, så är vi naturligtvis oerhört stolta att vi nu tillsammans ska skapa ett riktigt intressant samarbete. Sohlberg har en imponerande verksamhet, och en värdegrund som överensstämmer väldigt mycket med vår.

– Riktigt kul att vara tillbaka med Warberg, säger Hans-Erik Sohlberg, grundare och VD i Sohlbergbuss. Det var ett par år sedan nu. Under åtta säsonger körde vi Warbergs herrlag.

Taggat som: ,

1 kommentar »

  1. Vilken kanon nyhet… Innebandy är en fantastisk liten sport och ta upp vilket bussbolag som ska köra ett innebandylag, fantastiskt intressant…..
    Ska alla fotbollslag ner till div 1, hockey lag ner till allsvenskan, handbollslag i elitserien, de olika landslagen ha artiklar/pressrealese om vilket bussbolag de ska åka med?Finns de verkligen så lite att skriva om i branschen att både Bussmagasinet & Busstidningen tar upp det på sina webbsajt.Nästan kalle anka varning på denna höga journalistiska nivå…Såg att det rörde 13 borta matcher i grundserien.Kontraktet värt par hundratusen med alla kringlagen.Monsterkontrakt!
    Jag har kört tre ålagille denna veckan. Kommer jag upp i fem nästa vecka så ska jag försöka få ut det i tidningen.Vet två som skriver om det i alla fall….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2022 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)